Varaa pöytä

OLEMME AVOINNA

ma-to 17–22
pe-la 17–23
su 17–22

Aamiainen

ma-pe 7–10.30
la 7–12.30
su 7–10.30
Menu

OLEMME AVOINNA

ma-to 17–22
pe-la 17–23
su 17–22

Aamiainen

ma-pe 7–10.30
la 7–12.30
su 7–10.30
Menu

SKY KITCHEN & VIEW

Sky Kitchen & View on Lapland Hotels Sky Ounasvaaran näköalaravintola, joka on jo useana vuonna äänestetty Suomen parhaimpien ravintoloiden listoille. Sky Kitchen & View -ravintolassa voit ihastella maisemaikkunoista horisonttiin levittäytyvää Ounasvaaran luontoa niin aamiaisella kuin illallisella. Ravintolan ruokalista on ylistys pohjoisen monimuotoiselle luonnolle ja sen tarjoamille maailman puhtaimmille, paikallisille raaka-aineille.

Arktisen maailman kohokohtia

Vuolaan joen ääreltä löytyneet tuoreet koivunlehdet, Sallan kivisillä tuntureilla vaeltanut poro ja maan pohjoisin kuha aavistuksen riitteisestä järvivedestä ovat kaikki ammentaneet puhdasta ja raikasta pohjoisen maaperää, imeneet itseensä kaiken sen voiman mitä taivaankannen valo on antanut. Tuoksut, maut, pakkanen, aurinko, valo ovat kaikki syitä ruokalistamme erityiseen sisältöön.

Sky Kitchen & View jälleen mukana Suomen 50 parhaan ravintolan joukossa

Sky Kitchen & View on jo useana vuonna äänestetty Suomen parhaimpien ravintoloiden listoille. Ravintola on valittu alan ammattilaisten toimesta Suomen 43. Parhaaksi Ravintolaksi vuonna 2024. Sky Kitchen & View:n sijoitus on osoitus laadukkaiden pohjoisten raaka-aineiden arvostuksesta ja mahdollistaa Lapin ruokakulttuurin eteenpäin viemistä. 

Lue tiedote

Ilahduta lahjakortilla

Pohjoisen elämyksiä ja hemmotteluhetkiä helposti lahjaksi tai itselle! Valitse mieluisesi elämyslahjakortti ravintolaan tai Lapland Hotelsin avoin lahjakortti, jolloin jätät päätöksen teon lahjansaajalle.

Tilaa lahjakortti, joka lähetetään PDF -muodossa haluamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Lahjakorttikauppaan

Pohjoisen makujen aamiainen

Aamuisin tarjoilemme raikkaita ja puhtaita pohjoisen makuja sisältävän aamiaisen, jonka äärelle koko Rovaniemi on kutsuttu. Aamiaispöytäämme on katettu muun muassa pohjoisen kaloja ja marjoja, smoothieita, ylpeydenaihettamme kaurahelmipuuroa sekä pientä makeaa. Lisäksi aamiaisellamme kokki paistaa munakasta valitsemallasi täytteellä. 

Varaa pöytä

Sinustako tuleva työkaverimme?

Meiltä löydät monipuolisia työtehtäviä niin Lapland Hotelsin ravintoloista ja hotelleista, Lapland Safariksen ohjelmapalveluiden parista kuin hiihtokeskuksista.

Jos sydämesi sykkii lappilaiselle tunnelmalle, liity lämminhenkiseen joukkoomme tuottamaan upeita pohjoisen elämyksiä vieraillemme! Hae nyt ja löydä paikkasi pohjoisen tarinassa.

Katso kaikki avoimet työpaikat

Tilaa ravintolauutiskirjeemme

Ravintolakirjeestämme kuulet ajankohtaiset vinkkimme sekä tarjoukset liittyen ruokaan ja ravintoloihimme. Tilaa ja fiilistele pohjoisen antimia!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että Lapland Hotels lähettää sähköpostiisi tietoa tuotteista, palveluista ja tarjouksista. Voit peruuttaa tilauksen koska tahansa. Lue tietosuojaselosteemme