Varaa pöytä

YLLÄTYSMENUT

Lähimpänä taivasta kaikki on puhtaampaa ja raikkaampaa. Värit taivaanrannassa hehkuvat lumoavampina ja öinen tähtitaivas loistaa kirkkaammin. Taivaankansi on aina yllätyksellinen – se näyttäytyy aina erilaisena katsojalleen.

Pohjoisen luonto on kekseliäs, jokaiselle vuodenajalle se on piilottanut rikkauksiaan keskelle puhdasta pohjoisen kairaa. Talven kuutamon lumosta voimansa saavat riistat sekä kesän varjoissa makuaan vahvistavat kasvit ja yrtit. Menumme on ylistys pohjoisen monimuotoiselle luonnolle ja sen tarjoamille maailman puhtaimmille raaka-aineille. Olemme vaeltaneet pitkin tuntureiden lakia ja metsien soisia jänkiä, jotta menumme tarjoaisi pohjoisen luonnon aitona ja ainutlaatuisena.

YLLÄTYSMENUT

Yllätysmenut ovat tarjolla maanantaista lauantaihin. Viiden ruokalajin menu on tilattavissa vielä kaksi tuntia ennen ravintolan sulkeutumista.

Haluamme, että jokainen suupala olisi elämyksen arvoinen ja siksi viiden ruokalajin yllätysmenun nauttimiseen kannattaa varata aikaa vähintään 2,5 tuntia. Toivomme myös, että yllätysmenu tilataan koko seurueelle illan mukavan kulun varmistamiseksi.

5 ruokalajia 82 €
3 ruokalajia 69 €

Yllätysmenumme ovat laktoosittomia ja saatavilla myös gluteenittomana. Kasvismenut onnistuvat pyydettäessä paikan päällä ja vegaaneille on saatavilla kolmen ruokalajin menu ennakkotilauksella. Mainitsettehan kuitenkin erikoisruokavaliot ja allergiat jo varausvaiheessa.

Suosittelemme yllätysmenun yhteyteen makuja yhdistävää viinipakettia.

SUOSITUSVIINIT
5 ruokalajia 56 €
3 ruokalajia 36 €

TAIVAALLISET VIINIT
5 ruokalajia 72 €
3 ruokalajia 45 €

ARKTINEN ALKOHOLITON VIINIPAKETTI  (0 %)
5 juomaa 36 €
3 juomaa 23 €

Varaa pöytä