Varaa pöytä
VARAA PÖYTÄ WINE MAKER’S DINNERILLE

WINE MAKER’S DINNER –
VIININ JA POHJOISEN LUONNON
TAIANOMAINEN LIITTO

Tervetuloa illalliselle, jossa viinien tarinat ja pohjoisen luonnon maut kietoutuvat toisiinsa ainutlaatuisella tavalla. Wine Maker’s Dinner on elämyksellinen illallinen, jossa huolella suunnitellut ruokalajit ja tarkoin valitut viinit kohtaavat toisensa täydellisessä harmoniassa.

Illallisen tähtenä loistaa Parés Baltàn viinitalo, joka on vuodesta 1790 toiminut perheomisteinen tila Kataloniassa, Espanjassa. Biodynaamisesti viljellyt, Demeter-sertifioidut uomuviinit syntyvät luonnon ehdoilla – rypäleet kasvavat luonnonsuojelualueilla villisikojen ja vuorikotkien kotiseudulla, laaksojen ja vuorten vaihtelevissa ilmastoissa. Tilaisuuden kruunaa se, että illallisella on mukana myös viinitalon edustaja, joka vie vieraat matkalle viinien maailmaan kertoen tarinoita rypäleistä, tarhoista ja viinien syntyprosessista.

Viinien rinnalla nautitaan keittiömestari Joel Mannisen suunnittelema neljän ruokalajin illallinen, jonka inspiraationa toimii pohjoinen luonto ja sen puhtaat, vahvat raaka-aineet. Jokaiselle ruokalajille on tarkoin valittu Parés Baltàn viini, joka täydentää makumaailman huippuunsa – tarjoten kokonaisvaltaisen ja syvällisen elämyksen kaikille aisteille.

ALKURUOKA I

Sokerisuolattua rautua, karviaismehua maustettuna timut-pippurilla, marinoitua karviaista ja jalapeñoa

Annokselle on valittu viinitalon valikoimasta: 
Parés Baltà Cosmic

ALKURUOKA II

Kuningasrapukeittoa, kirsikkatomaattia, rakuunaa ja briossia

Annokselle on valittu viinitalon valikoimasta:
Parés Baltà Pink p

PÄÄRUOKA

Hitaasti haudutettua poron niskaa pippuriglaseerattuna, tummaa väinönputkikastiketta, paistettuja suppilovahveroita ja selleripyreetä

Annokselle on valittu viinitalon valikoimasta:
Parés Baltà Mas Irene

JÄLKIRUOKA

Uuniomenatartaletti, hillasorbettia ja kuusikaramellikastiketta

Annokselle on valittu viinitalon valikoimasta:
Parés Baltà Honeymoon

VARAA PÖYTÄ